KAYSERİ / YAHYALI - Namık Kemal İlkokulu

Namık Kemal İlkokulu

Çiğilli Mahallesi Şehit İhsan KEMİK Caddesi YAHYALI / KAYSERİ
Vizyon
Çocuklarımıza bilgi,beceri ve güven aşılayarak ülkemizin geleceğinin temellerini oluşturan örnek bir ilkokul eğitim kurumu olmak.
Misyon
Başarılar
Ulusal ve Yerel Başarıları 2003/2004 Eğitim Öğretim yılında TEMA Vakfı tarafından düzenlenen ağaçlandırma çalışmasında Bronz Fidan Sertifikası almıştır. 2005-2006 yılında okulumuz Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen En Yeşil Okul Yarışmasında il birincisi olarak En İyi Yeşil Okul Beratını almıştır. 2014/2015 Eğitim Öğretim yılında Geleneksel Halk Oyunları Tombik dalında İlçe İkinciliği 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında İlçe üçüncülüğü olunmuştur. 2017-2018 İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması İlçe birinciliği 2018 /2019 Geleneksel Halk Oyunları Yağ Satarım Oyunuyla İlçe İkinciliği 2018-2019 İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması İlçe İkinciliği 2019 yılında okulumuz Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen “Sağlıklı Okul, Temiz Okul Kampanyası” ve “Beyaz Bayrak Projesi” kapsamında sağlık ve temizliğin sembolü Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir.
Ulaşım
Şehir içi toplu taşıma yoktur.İl merkezine saat başı kalkan otobüsler bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma kapsamına dahil değildir.Ancak 35 öğrencimiz özel servislerle okula gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çiğilli Mahallesinde bulunmaktadır.Son zamanlarda çok göç veren mahallemiz artık yeni yerleşim yerlerinin kurulmasıyla göç almaya başlamıştır.
3 Km İlçe Merkezine 100 Km İl Merkezine
Taban-Tavan Puan Bilgileri